De Medewerker is aangesloten bij de NBBU (Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen) en past de NBBU-cao voor uitzendkrachten toe. Daarnaast zijn wij in het bezit van een G-rekening en indien vereist kunnen wij een WKA-verklaring afleggen..

Faziel Molai
Business Manager
"Mensen helpen op het gebied van hun carrière is wat mij drijft. Laten wij verder onder het genot van een kop koffie verder praten."
De Medewerker is aangesloten bij de NBBU (Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen) en past de NBBU-cao voor uitzendkrachten toe. Daarnaast zijn wij in het bezit van een G-rekening en indien vereist kunnen wij een WKA-verklaring afleggen.
MISSIE
Wij willen op een duurzame wijze een match maken tussen medewerkers en onze klanten. Dit doen wij door hen te verbinden met de juiste groepen, netwerken en/of indien nodig informatievoorziening. Dit realiseren wij door een nauwe samenwerking waarbij transparantie en respect centraal staan.
VISIE
Medewerkers zijn de kern en de drijvende kracht van organisaties. Daarom doen wij meer dan enkel de match maken tussen medewerkers en organisaties. Wij gaan namelijk een stapje verder. Wij bieden ondersteuning en advies om een duurzame relatie te behouden. De mate van succes bepaal jezelf, maar een klein beetje hulp kan geen kwaad! Daarom helpen wij onze talenten in het kader van persoonlijke en professionele ontwikkeling door middel van (o.a.) inhouse workshops en trainingen.
STRATEGIE
Om onze missie en visie te realiseren hebben wij onze eigen strategie geformuleerd die ons ondersteunt in het behalen van effectieve en efficiënte resultaten. De toegepaste methodes en tools ondersteunen ons in het proces van het vinden van bekwaam personeel te aller tijden en weet deze ook te binden aan hoogwaardige projecten/werkgevers.
Werken aan jezelf!
Onze In-house academy biedt al onze medewerkers een leertraject op maat. Heb jij nog geen ervaring op het gebied van Milieu en Veiligheid? Geen probleem, wij leiden jou op! Zodat jij kan blijven groeien als persoon èn professional!
Wij zijn een erkend leerbedrijf
Wist je dat de Medewerker een erkend leerbedrijf is? Wij staan officieel geregistreerd bij het Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB). Dus ben jij nog op zoek naar een leuke en leerzame stageplek
Team de medewerker
Ben jij nieuwsgierig geworden naar ons? Mooi!
Want wij zijn ook heel benieuwd naar jou. Voor meer informatie over ons en onze diensten zijn wij bereikbaar op:
info@de-medewerker.nl
010-2613933