You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Functioneel Beheerder


Date Posted:

11 Apr 2022

Employment Type

Full Time

Location:

Eindhoven

Salary:

€Bespreekbaar


Description:

Voor Eindhoven zijn we op zoek naar een Functioneel beheerder t.b.v. suites voor Sociaal Domein

Over de gemeente:
Wij maken samen Eindhoven. Een wereldspeler die barst van de kennis, creativiteit en kunde. En van de energie. Met diezelfde energie werken wij aan de stad van vandaag én de toekomst. Werken voor de gemeente Eindhoven is veelzijdig, concreet en heeft betekenis.

Over de opdracht:
Voor de sector Informatisering & Beheer (I&B) zijn we op zoek naar een all-round functioneel beheerder binnen het team Suites voor Sociaal Domein. Voor jou telt maar één ding: een stabiel  en optimaal functionerend applicatielandschap. Zowel voor jouw collega’s, de medewerkers die werken met alle Sociaal Domein applicaties, alsook voor de burgers die indirect gebruik maken van onze diensten. Dat vraagt om een goed gevoel voor de belangen van de interne organisatie, je opdrachtgever, de burger én je collega’s. Want techniek, wensen en processen gaan niet automatisch samen. Jij ziet het als een uitdaging om steeds het maximale resultaat te behalen. 

Je draagt bij aan een stabiel applicatie-landschap voor je collega’s door applicaties functioneel te beheren. Je begeleidt installaties/upgrades en test de nieuwe software. Door wetswijzigingen & organisatieveranderingen is deze applicatie continue aan veranderingen onderhevig, je beantwoordt vragen van eindgebruikers, ondersteunt (key)users met testen en voert regulier onderhoud uit. Je werkt nauw samen met andere functioneel en technisch beheerders, architecten, projectleiders, data- en integratiespecialisten. Bij dit alles bewaak je de standaardisatie van de werkzaamheden en de applicatieonderdelen. Je bent de contactpersoon voor de leverancier en werkt op een professionele manier met hem samen. Daarnaast participeer je bij de implementatie van nieuwe functionaliteiten en applicatie(onderdelen). Grotere wijzigingen worden als project opgepakt, in dat geval participeer je in het project als inhoudsdeskundige en werk je nauw samen met de klant, projectleider, architecten en business analisten.
Je ziet en pakt kansen, adviseert gevraagd & ongevraagd over alle aspecten rondom de applicaties en de dienstverlening van I&B om de kwaliteit naar een hoger niveau te brengen. Kortom, een veelzijdige baan met uitdaging en leuke collega’s.
Eisen;

•	Je hebt een HBO werk- en denkniveau, 
•	affiniteit met applicaties en bedrijfsprocessen en enkele jaren werkervaring in een soortgelijke werkomgeving.
•	je bent een teamspeler maar kan ook zelfstandig werken. 
•	Collegialiteit staat bij jou voorop! Je bent in staat de belangen van zowel interne organisatie als externe klant of gebruiker te vertegenwoordigen.
•	Je kunt werken in technische omgevingen en kennis van databases en query- en rapportagetools is aanwezig. 
•	Belangrijke standaard software applicaties, zoals Office en Windows, worden door jou volledig beheerst.


De volgende kennis & vaardigheden zijn rand voorwaardelijk:
•	Kennis van de applicaties die gebruikt worden binnen het Sociale Domein, 
zoals Suites voor Sociaal Domein en Cognos,
•	Kennis van het datamodel SuiteSD, 
•	Je bent bekend met de participatiewet,IOAW/IOAZ/BBZ/Participatie naar Werk/WMO/JeugdWet/Debiteurenproces Sociaal Domein.


Daarnaast zijn onderstaande kennis & vaardigheden een belangrijke pré:
•	Je bent op de hoogte van de ketenprocessen en veel voorkomende stakeholders binnen het Sociaal Domein,
•	Je beschikt over vakinhoudelijke kennis van de processen participatie, werk & inkomen binnen het sociaal domein (vooral binnen het gebied van de suites),

Ook bij de gemeente Eindhoven werken we al met het 'nieuwe normaal'. Medewerkers zullen minder vanuit kantoor en meer online werken. Op dit moment werken we gemiddeld 50% thuis en 50% op kantoor afhankelijk van je werkzaamheden. Als inhuurkracht overleg je altijd even met je manager.

Apply for job


Back