You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Uitvoerder Bouwkunde Schiphol


Date Posted:

11 Apr 2022

Employment Type

Full Time

Location:

Schiphol

Salary:

€Bespreekbaar


Description:

Voor een klant zijn wij op zoek naar een Uitvoerder Bouwkunde Schiphol.

De klant behoort tot de grootste bouwondernemingen van Europa en voert gespecialiseerde bouw- en infrawerken uit in ruim dertig landen. Zij neemt in de thuismarkten Nederland, België, het Verenigd Koninkrijk, Ierland en Duitsland leidende posities in. Kenmerkend voor hen is het wijdvertakte regionale netwerk van vestigingen, waardoor de onderneming altijd dicht bij de opdrachtgever staat. In de thuismarkten biedt de klant opdrachtgevers een omvangrijk producten- en dienstenpakket.
De klant kent een strategisch plan voor 2021-2023 (‘Building a sustainable tomorrow’). We willen opdrachtgevers in de bouw de beste dienstverlening bieden en daarbij een bijdrage leveren aan de wereldwijde transitie naar een duurzamere samenleving. Oók medewerkers een veilige en interessante werkomgeving blijven bieden, is één van onze belangrijkste doelstellingen. Zij gaat voor duurzaamheid én veiligheid en het benutten van alle deskundigheid op gebied van duurzaamheid, digitalisering, modulaire en industriële bouwactiviteiten.

De afdeling Bouw en Techniek Schiphol is verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van onder andere Terminal 3, Schiphol Plaza en Parkeergebouwen. Een enorm gebied met veel verschillende technieken en assets die we voor Schiphol onderhouden. Niet alleen de bestaande assets, maar ook de nieuw door ons gerealiseerde assets onderhouden we zelf. We realiseren daarnaast uitdagende integrale projecten. Een partnership waarin we echt onderscheidend kunnen zijn op het gebied van duurzaamheid, kostenoptimalisatie en (digitale) innovaties. Wij dragen bij aan de strategische doelstellingen van Schiphol. Wij werken met ruim 200 collega’s bij de afdeling Bouw en Techniek Schiphol op twee verschillende locaties. 
Projectomschrijving
Voor projecten vanaf ongeveer €20 miljoen op Schiphol zijn wij op zoek naar versterking in ons integraal team. Qua type werk kun je denken aan ‘vernieuwbouw’ of ‘transformatie’ utiliteitsbouwprojecten. Het verder ontwikkelen en goed laten functioneren van luchthaven Schiphol brengt bijzondere verantwoordelijkheden met zich mee. Lees gauw verder en ontdek hoe jij mee kan bouwen aan luchthaven Schiphol!  

Werkzaamheden

- De belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in deze functie zijn:

- Op efficiënte en effectieve wijze leiden van een uitvoeringsteam;  
- Kwaliteit, veiligheid, gezondheid en welzijn zijn voor jou vanzelfsprekend binnen jouw werkomgeving. Je bent ook zeer goed in staat om het beleid - - hieromtrent uit te dragen en te handhaven. Zo is jouw bouwplaats altijd schoon en worden de veiligheidsregels streng in acht genomen;  
- Het bijhouden van de projectadministratie en het administreren van rapportages van voortgang- en kostenbewaking;  
- Het signaleren van meer- en minderwerk en het bijsturen op de financiële ontwikkeling van het project.  
- Je zorgt voor de aanwezigheid van de benodigde productiemiddelen op het project;  
- Je bent een aanjager van innovaties, BIM en Lean zijn voor jou reeds dagelijkse kost en je weet mensen op de bouwplaats hierin mee te nemen om samen iedere dag een stukje beter te worden; 
- Tot slot, ben je ook een ’coachend leider’ en haal jij het beste uit jouw medewerkers
Selectiecriteria
- Opleidingsniveau en -richting en/of aanverwante cursussen: MBO / HBO richting Bouwkunde must
- Aantal jaar ervaring in de functie (of soortgelijke functies zoals?): 2 tot 5 jaar must
- Ervaring met Utiliteitsbouwprojecten, bij voorkeur ervaring met werken op Schiphol; 
- Woonachtig (voorkeur): omgeving West Nederland 50 km / 1 uur reisafstand Schiphol
- Spreektaal: Nederlandssprekend must
- Competenties
- Technisch inzicht en het vermogen om zelfstandig projecten uit te kunnen voeren; 
- Goede communicatieve en leidinggevende vaardigheden; 
- Geboren leiderschapskills en overtuigingskracht;  

Apply for job


Back