You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Werkvoorbereider Installatietechniek


Date Posted:

11 Apr 2022

Employment Type

Full Time

Location:

Velsen - Noord

Salary:

€Bespreekbaar


Description:

Functieomschrijving
Jij gaat als werkvoorbereider aan de slag in een team met meerdere beheerders en een toezichthouder. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor de installatiebeschikbaarheid en betrouwbaarheid van het energie verdeelstation(EVS), die essentieel zijn voor de energievoorziening bij de klant en voor productie van de Hoogovens.

In deze functie ben jij als werkvoorbereider/planner verantwoordelijk voor een efficiënte afstemming van onderhoudswerkzaamheden. Als Werkvoorbereider/Planner draag jij zorg voor het efficiënt plannen, faciliteren en documenteren van onderhouds-, (reparatie- en inspectie-) werkzaamheden aan de installaties. Jij bent daarmee ook verantwoordelijk voor een efficiënte afstemming van onderhoudswerkzaamheden met je collega’s binnen en buiten de werkeenheid en met externe firma’s.
 
Jouw dagelijkse werkzaamheden bestaan uit het verwerken van orders, werkplannen en opdrachten uitwerken tot werkbare activiteiten, diensten en materialen organiseren, veiligheid in de werkprocessen definiëren, benoemen en bewaken, administratie voeren in ons computersysteem SAP en ondersteuning bieden bij activiteiten binnen de werkstroom.

Naast bovenstaande ben jij het spil in het team. Jij zorgt er voor dat je altijd op de hoogte bent van alle werkzaamheden, je voert en begeleidt planning overleggen en beheert het budget van het team. Tenslotte heb je voortdurend focus op het continu verbeteren van werkprocessen binnen het team.
  • Kortom een veelzijdige functie met een grote verantwoordelijkheid. Functie eisen Om deze functie goed in te kunnen vullen is het belangrijk dat jij ervaren bent in het technisch vakgebied, daarnaast: Heb je enkele jaren relevante werkervaring met productieprocessen in het installatiebeheer of technisch vakgebied. Ben je vanzelfsprekend op de hoogte van onderhoudsmethoden, planning en inkoop, geldende regels, normen en voorschriften. Weet je effectief samen te werken en te communiceren met je collega’s. Heb je enkele jaren relevante werkervaring met productieprocessen in het installatiebeheer of technisch vakgebied. Ben je bekend met het computersysteem SAP. Ben je bereid consignatiedienst te lopen. Ben je een echte doorzetter die niet schrikt van een tegenslag en vaak snel een passende oplossing weet te vinden. Ben jij iemand die graag het waarom wilt weten en durft door te vragen om tot een passende oplossing te komen. Jij vindt het leuk om werkprocessen te verbeteren en hierin een actieve rol te hebben. Je kunt zelfstandig werken, neemt initiatieven, kunt plannen en organiseren en je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden In bezit van VCA vol
Wat is je werkomgeving?

Bij het Energiebedrijf (ENB) zijn alle operationele activiteiten met betrekking tot productie en distributie van energie gebundeld. Het Energiebedrijf heeft tot taak het beschikbaar stellen van energieproducten met een hoge betrouwbaarheid en kwaliteit tegen een zo laag mogelijke prijs en met inachtneming van de veiligheids- en milieueisen. Door de beschikbaarheid te garanderen van diverse media zodat de processen op de site zonder persoonlijk letsel en installatieschade afgeregeld kunnen worden. In deze functie ben je werkzaam in het team dat verantwoordelijk is voor de waterpompstation ten behoeve van de koeling van de Hoogovens.

Apply for job


Back