You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

(Junior) Adviseur binnen de onderwijsbranche


Date Posted:

18 Mar 2022

Employment Type

Full Time

Location:

Den Haag

Salary:

€2000 - 4500


Description:

Wil jij een bijdrage leveren aan het verbeteren van het onderwijs en lerende organisaties? Wij zijn op zoek naar een verbindende topper vol passie en enthousiasme. Ben je net afgestudeerd of op zoek naar een volgende stap in je professionele loopbaan? Ben je bereid om in jezelf te investeren? Dan doen wij dit ook!


Over je nieuwe werk

Als adviseur behoor je tot de kern van deze opdrachtgever. De activiteiten die je uitvoert, zullen zich in eerste instantie richten op de onderwijsmarkt. Je krijgt alle vrijheid om je werk in te richten zoals jij dat graag wilt. Onze dienstverlening is gericht op een tevreden klant waarbij we de kwaliteit van onze dienstverlening hoog in het vaandel hebben staan. Je maakt zelf afspraken met klanten en komt deze ook na. De verantwoordelijkheid om goed werk te leveren leggen we dus grotendeels bij jou neer. Dit vraagt om goede communicatie, snel schakelen en resultaatgericht werken.

 

Als adviseur ga je de eerste twee jaar aan de slag met het uitvoeren van accreditaties in het hoger onderwijs en het ondersteunen van andere adviseurs in het uitvoeren van opdrachten. Je werkt op projectbasis. We leiden je in twee jaar op tot een zelfstandige professional. Dit doen we door een gedegen inwerkperiode, trainingsactiviteiten en persoonlijke coaching. Na de eerste twee jaar maken we samen de balans op en maken we een ontwikkelplan om te groeien in je rol als adviseur. Na twee jaar ga je aan de slag met het oplossen van complexe vraagstukken bij diverse organisaties. Jij staat aan het roer van je eigen ontwikkeling; wij faciliteren. Ons gezamenlijk einddoel is om jou via het mediorschap te laten groeien naar de rol van senior adviseur, met een gevoel voor ondernemerschap en commercieel vermogen.


Wat vragen we van jou? 

  • Passie om anderen te helpen 
  • Een enthousiaste en proactieve houding 
  • Communicatief vaardig: schriftelijk en mondeling
  • Beheersing Nederlandse en Engelse taal 
  • Analytisch vermogen
  • Plannen en organiseren 
  • Omgevingsbewustzijn 
  • Ondernemend
  • Universiteit werk- en denkniveau


Waar kom je te werken? 
De opdrachtgever is adviesbureau voor strategische vraagstukken. Sinds 1992 zijn ze actief in het onderwijs, het bedrijfsleven en de publieke sector. Daarbij ondersteunen ze organisaties met strategieontwikkeling, innovatie- en verandermanagement, kwaliteitsverbetering en professionalisering. De kernactiviteiten zijn het adviseren van organisaties, het accrediteren in het hoger onderwijs en het certificeren van personen en organisaties. In totaal werken er ruim 30 professionals.


Enthousiast? 

Bij deze opdrachtgever vind je een prettige werkomgeving waar je fouten mag maken en kan leren. Adviseren is topsport, daarom investeren zij structureel in jouw ontwikkeling. Ze bieden je de eerste twee jaar een ontwikkeltraject aan om jezelf te ontwikkelen als professional. Als dit jou bevalt, dan bieden ze je vervolgens nogmaals een tweejarig ontwikkeltraject om jezelf te ontdekken en ontwikkelen in de rol als adviseur. Vanaf de eerste dag krijg je leuke collega’s en ontvang je een laptop en telefoon. Voor de reiskosten krijg je een vergoeding. Na inspanning komt ontspanning; daarom krijg je jaarlijks 30 vrije dagen om voldoende tot rust te komen. De salarissen zijn marktconform. 

Apply for job


Back