You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Certificatie Coördinator NDO / SKK


Date Posted:

18 Mar 2022

Employment Type

Full Time

Location:

Den Haag

Salary:

€2500 - 5000


Description:

Heb jij ooit van de afkortingen NDO en SKK gehoord? Wellicht jij wel als je werkzaam bent in, interesse hebt voor of kennis hebt van niet-destructief onderzoek en het uitvoeren van inspecties! Heb jij minimaal 5 jaar relevante werkervaring in de technische sector en heb jij je lead auditor course afgerond, of sta je open deze te behalen? Laat je dan verder informeren over de rol van Certificatie Coördinator NDO / SKK.


Over de functie

Als certificatie coördinator ga jij je dagelijks bezighouden met het opzetten en onderhouden van certificatieschema’s conform de geldende procedures en normen waarmee de vakbekwaamheid op een gedegen manier geborgd wordt. Affiniteit met techniek is essentieel omdat de certificatieschema’s waar je voor komt te werken NDO (niet-destructief onderzoek) en SKK (inspectiedeskundigen) betreffen.
Je hebt affiniteit met kwaliteitszorgsystemen en bij voorkeur ook met persoonscertificering. Binnen onze eigen organisatie is ook de ISO 17024 belangrijk voor de inrichting van processen. Goede kennis van de Nederlandse taal (technisch jargon) en (technisch) Engels is vereist. In de examens en achterliggende documenten speelt taal een belangrijke rol. Bijna alle documentatie (normen) is in het Engels en steeds meer toetsen worden ook in het Engels aangeboden. 


Je dagelijks werk bestaat o.a. uit de volgende onderdelen:

 • Het beoordelen van kandidaatdossiers;
 • Contact met de diverse examination centres;
 • Onderhouden van de contacten met de diverse commissieleden (examen- en certificatiecommissies);
 • Het uitvoeren en coördineren van audits bij de examination centres;
 • Het digitaliseren van het gehele aanvraagproces;
 • Het signaleren (en eventueel opvolgen) van marktkansen;


Wat verwachten wij van jou?
Als certificatie coördinator bij deze opdrachtgever ben je zelfstandig, analytisch en klant- en servicegericht. Jij staat sterk in je schoenen, bent een stevige en volwaardige gesprekspartner, hebt overtuigingskracht en je hebt een integere persoonlijkheid. Je hebt oog voor detail en gaat elke dag voor het beste resultaat. Daarnaast kun je goed om gaan met veranderingen, deadlines en hecht je veel waarde aan samenwerken en netwerken.


Beschik jij over het volgende profiel?

 • Hbo- werk- en denkniveau;
 • In het bezit van het diploma LAC (Lead Auditor Course) of bereid deze te behalen;
 • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring in de technische sector;
 • Kennis van, en affiniteit met kwaliteitszorgsystemen;
 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Je bent bij voorkeur woonachtig in de regio Midden en/of Zuid-Holland.


Wat zetten wij daar tegenover?
Een uitdagende en afwisselende baan met goede opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden en aandacht voor jouw verdere persoonlijke ontwikkeling. Onze medewerkers zijn ons belangrijkste kapitaal. Dat zie je direct terug in de aandacht die wij onze mensen geven en daarom belonen met een goed salaris (passend bij opgedane kennis en werkervaring), een jaar contract met uitzicht op een vast dienstverband, 27 verlofdagen, 10 Atv-dagen, 8% vakantiegeld en een uitstekende pensioenregeling en de keuze uit een variabele beloning of eindejaars-/winstuitkering.


Waar ga je werken?
In deze functie kom je te werken binnen de divisie Management Systems met als standplaats Den Haag. Je gaat deel uitmaken van een klein en deskundig team van acht enthousiaste collega’s. Binnen dit team heerst een collegiale en informele werksfeer. De werkzaamheden vinden voornamelijk plaats op kantoor te Den Haag.
 

Apply for job


Back