You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

(Junior) Auditor Mens & Zorg (HKZ-9001)


Date Posted:

23 Feb 2022

Employment Type

Full Time

Location:

Den Haag / thuiswerken

Salary:

€3500 - 5500


Description:

Functieomschrijving

Korte introductie
Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging, waarbij je intern wordt opgeleid om als zelfstandig auditor aan de slag te gaan? Heb jij ervaring met het werken binnen een zorg- en/of welzijnsorganisatie en wil jij je richten op het verbeteren en toetsen van de kwaliteit (managementsystemen) binnen deze branche? Laat je dan door onze opdrachtgever opleiden en word onze nieuwe (Junior) Auditor Mens & Zorg. Ben je als gekwalificeerde auditor toe aan een nieuwe uitdaging? Dan maken we ook graag kennis met je! Zowel bij ons in dienst of in een zzp-constructie.

Over de functie
Als auditor mens & zorg bij de opdrachtgever houdt jij je dagelijks bezig met het analyseren, toetsten en verbeteren van de kwaliteit binnen zorg- en welzijnsorganisaties. Je bent verantwoordelijk voor het gehele auditproces bij de klant, waaronder het ontwikkelen, het uitvoeren (zelfstandig of samen met mede auditoren) en het leveren van op maat gemaakte audits waarbij je de mogelijkheid krijgt om binnen diverse zorg- en welzijnsorganisaties kritisch mee te kijken en mee te denken over diverse verbetermogelijkheden.

Als junior auditor wordt jij intern opgeleid en zorgen wij ervoor dat je alle bijbehorende kwalificaties behaalt om uiteindelijk als zelfstandig auditor aan de slag te gaan. Natuurlijk krijg je intensieve begeleiding van een ervaren collega auditor die gespecialiseerd is in kwaliteit (managementsystemen) binnen zorg- en welzijnsorganisaties. Hierdoor leer jij de volledige ins en outs van de branche en wordt je klaargestoomd om zelfstandig op maat gemaakte audits uit te voeren bij onze opdrachtgevers door heel Nederland.

In deze veelzijdige rol ga jij de verbinding leggen tussen de marktbeweging, nieuwe kansen in de markt en de producten en diensten die de opdrachtgever aanbiedt. Door jouw sterke communicatieve vaardigheden wordt jij hét aanpreekpunt van nieuwe en bestaande klanten
en collega’s. Het is jouw taak om de juiste vragen te stellen en je bevindingen op een heldere manier te communiceren.

Jouw dagelijks werk als auditor bestaat o.a. uit de volgende onderdelen:
• Het voorbereiden van audits;
• Het uitvoeren van audits op het gebied van HKZ, ISO 9001, ZKN en andere schema’s
in de zorg;
• Het volledig en juist terugkoppelen van auditresultaten, aandachtspunten en
tekortkomingen naar klanten in duidelijke rapportages;
• Het nauw samenwerken met collega auditoren, het volgen van trends en het anticiperen hierop;
• Het signaleren en verzilveren van marktkansen.

Wat verwachten wij van jou?
Als auditor ben je leergierig, nieuwsgierig en maak je werkzaamheden snel eigen. Jij bent nauwkeurig, staat stevig in je schoenen, bent klant- en servicegericht en hebt integriteit hoog in het vaandel staan. Ook ben je een volwaardige gesprekspartner met overtuigingskracht en onderhandelingsvaardigheden. Daarnaast kun je goed omgaan met veranderingen, deadlines en afwisselende werkdagen.

Beschik jij over het volgende profiel?
• Minimaal 3 jaar werkervaring gerelateerd aan kwaliteit in de zorg- en welzijnssector bij voorkeur binnen GGZ en maatschappelijke dienstverlening;
• Hbo- werk- en denkniveau en in het bezit van LAC (Lead Auditor Course) of de bereidheid deze te behalen;
• Kennis over risico’s in de zorg- en welzijnssector, van toepassing zijnde wet- en regelgeving, HKZ normen en VMS;
• Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;

Wat zetten wij daar tegenover?
Een uitdagende en afwisselende baan met flexibele werktijden (waarbij wordt gestuurd op resultaat), goede opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden en aandacht voor jouw verdere persoonlijke ontwikkeling. De medewerkers zijn het belangrijkste kapitaal. Dat zie je direct terug in de aandacht die wij onze mensen geven en daarom belonen met een goed salaris (passend bij opgedane kennis en werkervaring), een jaar contract met uitzicht op een vast dienstverband, 27 verlofdagen, 10 Atv-dagen, 8% vakantiegeld, een leaseauto en een uitstekende pensioenregeling de keuze uit een variabele beloning of eindejaars-/winstuitkering.

Waar ga je werken?
In deze functie kom je te werken binnen de unit Human & Care van de opdrachtgever met als standplaats Nieuwegein. Je gaat deel uitmaken van een deskundig en gedreven team waar een collegiale en informele werksfeer en teamwork voorop staan. De werkzaamheden vinden plaats door heel Nederland.

Apply for job


Back