You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Wie we zijn


De-Medewerker.nl is een arbeidsbemiddelingsbureau gericht op de sectoren Milieu, Veiligheid & Techniek. Wij zijn NBBU gecertificeerd en zijn in het proces om SNA en VCA gecertificeerd te worden.

Lees hieronder meer en vergeet niet om ons te volgen op sociale media. Wist je dat we een erkend leerbedrijf zijn?

Missie & Visie & Strategie


Missie

Wij willen op een duurzame wijze een match maken tussen medewerkers en onze klanten. Dit doen wij door hen te verbinden met de juiste groepen, netwerken en/of indien nodig informatievoorziening. Dit realiseren wij door een nauwe samenwerking waarbij transparantie en respect centraal staan.

Visie

Medewerkers zijn de kern en de drijvende kracht van organisaties. Daarom doen wij meer dan enkel de match maken tussen medewerkers en organisaties. Wij gaan namelijk een stapje verder. Wij bieden ondersteuning en advies om een duurzame relatie te behouden. De mate van succes bepaal jezelf, maar een klein beetje hulp kan geen kwaad! Daarom helpen wij onze talenten in het kader van persoonlijke en professionele ontwikkeling door middel van (o.a.) inhouse workshops en trainingen.

Strategie

Om onze missie en visie te realiseren hebben wij onze eigen strategie geformuleerd die ons ondersteunt in het behalen van effectieve en efficiënte resultaten. De toegepaste methodes en tools ondersteunen ons in het proces van het vinden van bekwaam personeel te aller tijden en weet deze ook te binden aan hoogwaardige projecten/werkgevers.

Ons team


Faziel Molai
Faziel Molai Business Manager
  • Wil je in contact komen met mij? Connect met mij via:
Ruth Stienstra
Ruth Stienstra Intercedent
  • Wil je in contact komen met mij? Connect met mij via:
Jin-Li Wieldraaijer
Jin-Li Wieldraaijer Intercedent
  • Wil je in contact komen met mij? Connect met mij via:
+

Vacatures
+

Blije klanten
+

Medewerkers
+

CV's

Neem Contact Op


Heb je een vraag voor ons?
Dan kun je ons bellen via 010 - 2613933, stuur een mail naar info@de-medewerker.nl of laat een vraag achter via onderstaand contactformulier.
*
*
*
*
*
*